luni, 12 august 2013

Protectia Copiilor Impotriva Traumelor Divortului

Asociatia Pentru Protectia Copiilor Impotriva Traumelor Divortului este o asociatie nonjuridica compusa dinmediatori, psihologi si avocati, infiintata cu scopul de responsabilizare si sensibilizare a parintilor la nevoile copiilor in timpul divortului. Deasemenea A.P.P.C.I.T.D. pune  la dispozitia persoanelor interesate  profesionisti cu experienta pentru servicii de divort prin mediere , consiliere psihologica si consiliere juridica contra unor onorarii corect evaluate.
Echipa este coodonata de mediatorul Petru Mustateanu si este dedicata in gasirea celor mai bune solutii psiho-juridice pentru a obtine o cat mai buna protectie a copiilor impotriva traumelor divortului parintilor Citeste mai departe >>

luni, 5 august 2013

Feng Shui 2014

Feng Shui 2014 -Predicţii pentru anul 2014 Anul Calului 
31 ianuarie 2014 va marca anul Calului de lemn. Va fi un an plin de energie și putere pentru cei care se avântă. Dacă ai plantat o mulțime de semințe în anul Şarpelui, precedent (2013), în 2014 anul de cal  îţi doreşti spațiu pentru aţi rula visele mari și obiectivele demne de un armăsar puternic și vei merge pe drumul spre succes.
Pentru cei născuţi în Anul Calului acesta va fi anul de alimentare. Citeste mai departe in Feng Shui