vineri, 23 martie 2012

HOTELUL DIVOR?URILOR- Mediere la cote de lux

   Medierea in Olanda este atat de apreciata incat este inclusa in serviciile unui hotel dedicatdivorturilor de lux Divorturi ultra-rapide si lipsite de stres! Este formula care a adus succes neasteptat unui hotel din Olanda, ce ofera servicii de mediere pentru cuplurile aflate în pragul despartirii. Pe langa serviciile unui mediator, sedintele de yoga în doi sau consilierea din partea unui specialist, completeaza efortul pentru a face tot posibilul ca fostii soti sa poata parasi hotelul în relatii cat se poate de bune.
Patronii ineditului hotel au fost inspirati de divorturile cu scandal din presa tabloida. Convinsi ca pot oferi o experienta mult mai placuta clientilor ce le calca pragul, acestia propun medierea ca baza a incheierii  unei relatii in conditii de discretie si lipsa de stress.
Hotelul Divorturilor se bucura de un succes nesperat. Potrivit BBC, mii de cupluri nefericite din lumea întreaga încearca sa faca o rezervare, în speranta ca specialistii inmediere le vor putea garanta un divort rapid si lipsit de griji. Totusi, au existat si cazuri în care, dupa un week-end, cei care doreau sa divorteze au ramas împreuna, în continuare.
Si in Romania cuplurile pot dvorta cu ajutorul unui mediator, legea medierii fiind aceasi in toate statele U.E. fiind reglementata prin DIRECTIVA 2008/52/CE A PARLAMENTULUI EUROPEAN SI A CONSILIULUI din 21 mai 2008 privind anumite aspecte ale medierii în materie civila si comerciala.
Daca doriti sa aflati mai multe despre mediere, nu ezitati sa sunati la unul din numerele de telefon afisate la datele de contact .