marți, 27 decembrie 2011

Mediator Bucuresti Mediere" Ideea de justitie se regaseste atat in fiecare individ cat si in organizarea cetatii. Omul nu trebuie sa raspunda la o nedreptate cu alta, nici la rau cu rau, orice i-ar face alt om." Platon Consultata mediere pentru companii – Mediator consultant

V-ati gandit vreo data ca tehnicile de mediere pot ajuta la imbunatatirea relatiilor dintre angajatii companiei pe care o conduceti? Sau ca un functionar ar relationa mai bine cu publicul dupa ce a trecut printr-un training despre relationare in viziunea medierii ? Sau chiar ca agentii dumneavoastra de vanzari ar putea creste performantele dupa ce au parcurs modulul tehnici de mediere in vanzari ?
Suntem cu totii diferiti. Din fericire. Nu vreau sa copiez sloganul unei respectabile companii cu acest text. Vreau numai sa intelegem ca fiecare dintre noi avem o perspectiva asupra propriei persoane, asupra celuilalt si asupra relatiei care nu este niciodata aceeasi cu perspectivele celuilalt asupra acelorasi aspecte. Este important sa intelegem ca … Suntem cu totii diferiti. Este important sa il intelegem pe cel de langa noi inainte sa ne stabilim pretentile asupra sa. Este important sa cunoastem clientul inainte de a-i crea o oferta personalizata. Si este important sa vindem clientilor nostri ceea ce isi doresc nu ceea credem noi ca si-ar putea dori. Cum facem asta ? Ne pot ajuta tehnicile de mediere si mediatorul Mustateanu sa atingem aceste performante?
Noi credem ca un profesionist in gestionarea conflictelor este specialistul ideal in amonizarea relatiilor. Iar dumneavoastra asta va doriti: relatii armonioase intre angajatii companiei pe care o conduceti si o realatie armoniasa si de durata cu clientii companiei dumnavoastra.
Nu ezitati sa apelati unul din numere de telefon afisate la datele de contact ale Cabinetului de Mediator Petrisor Mustateanu si sa stabiliti o sedinta de informare gratuita despre mediere.
Este firesc sa va doriti armonie in compania dumneavoastra. Pentru ca… Suntem cu totii diferiti. Din fericire.

Mediator Petrisor Mustateanu