miercuri, 28 decembrie 2011

Mediator in Bucuresti - Mediere in Bucuresti

Mediatorul din Bucuresti are sanse reale sa practice medierea mai mult si mai diversificat decat mediatorul din celelalte orase ale tarii. Pe de o parte numarul mare de locuitori dinBucuresti ofera o diversitate de spete pretabile medierii, pe de alta parte deschiderea pe care judecatoriile din Bucuresti le manifesta spre mediere creeaza perspective favorabilemediatorilor din Bucuresti.
Ca mediator in Bucuresti pot spune ca sunt incantat sa aflu ca mai multe judecatorii din Bucuresti anexeaza citatiilor o informare despre avantajele medierii, mai mult, judecatorii care au dat mai multa atentie legii medierii recomanda chiar medierea inaintea inceperii unui proces in instanta in spetele ce se preteaza medierii.
Numarul mare de firme din Bucuresti, este inca un motiv pentru care un mediator in Bucuresti sa fie mai solicitat decat un mediator in provincie.
Prezenta in Bucuresti Consiliul de Mediere, a sediilor centrale a Asociatiilor Profesionale ale Mediatorilor, ofera oportunitati de formare continua mai facile decat in alte orase ceea ce constituie inca un avantaj pentru un mediator in Bucuresti.
Nu in ultimul rand, numarul mare al mediatorilor din Bucuresti ajuta ca medierea in Bucuresti sa devina o alternativa reala la procesele in instanta.
Prin urmare, daca ati primit o informare de la judecatorie prin care vi se recomanda medierea inaintea procesului in instanta, ati ajuns acolo unde trebuie. Nu ezitati sa sunati la unul din numere de telefon afisate la datele de contact pentru a obtine o programare pentruinformarea gratuita asupra avantajelor medierii, iar apoi pentru a obtine o sedinta de mediere profesinonista .
Medierea ofera sansa castigarii timpului ce se pierdea pana acum in termenele de instanta, sansa de a evita cheltuielile inutile si sansa de a evita riscul de a pierde.
Acum intelegi de ce ai nevoie de un mediator ?